το σήμερα

 Με βασικό σύνθημα ΄΄ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ΄΄ το ΡΑΔΙΟ ΑΝΑΜΝΗΣΗ 91,0 αποτελεί την συνέχεια του πρωτοπόρου στην Κρήτη ραδιοφωνικού σταθμού , ΡΑΔΙΟ ΚΑΣΤΡΟ.

Με όπλα μας , μια από τις πιο καλά ενημερωμένες δισκοθήκες της Ελλάδος σε ελληνική μουσική ,και τον άρτιο εξοπλισμό studio και συστημάτων εκπομπής , το ΡΑΔΙΟ ΑΝΑΜΝΗΣΗ στηρίζεται στο έμψυχο υλικό του και στην μακρόχρονη εμπειρία των ανθρώπων του που έχουν πείρα και μεράκι στο χώρο του ραδιοφώνου .

Ένα μουσικό ραδιόφωνο ,ελληνικής μουσικής με κυρίαρχο στοιχείο τη διαχρονικότητα . 24 ώρες το 24 ώρο στο πρόγραμμα μας χωράει ολόκληρη η ιστορία της ελληνικής δισκογραφίας . Από τα πρώτα βήματα της , έως τις αρχές της δεκαετίας 2000 .Απ’ όλα τα είδη και ρεύματα. Απο λαϊκό μέχρι έντεχνο με ζωντανές εκπομπές μουσικής πληροφόρησης μέχρι εκπομπές επικοινωνίας και αφιερώσεων , το ΡΑΔΙΟ ΑΝΑΜΝΗΣΗ είναι ένα λαϊκό ραδιόφωνο με στόχο να ξυπνάει αναμνήσεις και συνειδήσεις………

Είναι το ραδιόφωνο που από το ξεκίνημα του κατάφερε ν’αγγίξει τις καρδιές ενός πολύ μεγάλου μέρους ακροατών ραδιοφώνου , και να το εμπιστευθούν για την προβολή τους μερικές από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις του νησιού μας και όχι μόνο

όπως , S/M ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΣΑΒΟΙΔΑΚΗΣ , ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΧΑΝΙΩΤΑΚΗΣ – ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΑΕ , FORD AMKO , ΝΙΒΑΛ ΑΕ ,ΥΑΛΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΕ , ΟΠΑΠ ΑΕ , ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ , PEUGEOT ΑΕ , INFOTE ,ΠΙΝΔΟΣ ΑΕ , BOSCH CAR SERVISE , ΠΡΟΒΙΟΠ ΕΠΕ , ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ & ΜΑΝΟΛΗΣ ΧΝΑΡΗΣ , TOYOTA ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗΣ , NEOPOULOS CLASS , ΒΑΜΒΑΚΟΣ Ο.Ε και τόσες άλλες .

Με εμβέλεια σε όλη την κεντρική,ανατολική και νότια Κρήτη (περιοχή Μεσσαράς ) το ΡΑΔΙΟ ΑΝΑΜΝΗΣΗ 91,0 αποτελεί πραγματική όαση στα ερτζιανά κύματα.

                                                                                                                                                                                                                                  Καλή Ακρόαση !!!